SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Evenimentul tau in mijlocul naturii

Aflata la 10 minute de centrul orasului Targu Jiu, inconjurata de padure, Pensiunea Casa Cartianu, este o locatie de evenimente completa, unde zona outdoor și indoor creeaza cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Restaurantul Agro Casa Cartianu

Este dedicat organizarii de evenimente de 60 de persoane.
Facilitati
• Suprafata interioara 110 mp
• Terasa cu ieșire spre piscina si padure
• Bucatarie cu dotari de ultima generatie
• Cazare in 19 camere double

Restaurantul Pensiunea Casa Cartianu

Avand o suprafata mai mare, poate gazdui evenimente de dimensiuni mai mari, de pana la 80 de personae.
Facilitati
• Suprafata interioara 135mp
• Terasa cu ieșire spre piscina
• Bucatarie cu dotari de ultima generatie
• Cazare in 19 camere double si padure

Gradina si Piscina Casa Cartianu

Parcul domeniului Casa Cartianu este spatiul verde in care organizarea evenimentelor prinde viata! Contopirea padurii cu piscina creeaza cadrul ideal pentru o petrecere in familie, o nunta in aer liber, un eveniment corporate sau un festival. Zona de lounge va așteapta intr-o atmosfera primitoare sa va bucurati de o zi relaxanta. Zona Outdoor este amenajata atat pentru activitati sportive, cat și cu loc de joaca pentru copii. Pe terasa piscinei Casa Cartianu se poate instala un pavilion ce asigura o capacitate de 100-250 de persoane in stil dineu și pana la 400 de persoane in setup cocktail.

Vrei poze speciale de la evenimentul tau?

Pe langa cadrul natural inedit te invitam la o sedinta foto la Muzeul Casa Cartianu. Muzeul Casa Cartianu aflat in vecinatate este unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectura populara romaneasca, datata pe la sfarsitul secolului XVIII, fiind o casa boiereasca care a fost la origine locuinta fortificata (cula olteneasca). Cladirea este dispusa pe trei nivele, nota de unicitate a monumentului e data de salba de pridvoare de influenta albaneza, construite dupa 1821 pe toate laturile, cat si de scarile de acces care realizeaza legatura pe verticala.

Contacteaza-ne!

Echipa noastra de specialiști este la dispozitia voastra pentru a va ajuta in a organiza urmatorul eveniment, la cele mai inalte standarde.
Sales Manager Private&Corporate Events
Andreea Popescu
(+40) 756 363454
casacartianu@gmail.com

to-topto-top