SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Doza de vesti pozitive de la “Casa Cartianu”

Inainte de toate, speram ca momentul in care ajunge la voi acest mesaj va gaseste sanatosi, alaturi de familie. Este de prisos sa spunem ca ne este dor de voi si de zilele petrecute impreuna in mijlocul naturii. Dar ramanem optimisti, cu certitudinea ca in curand ne vom vedea si ne vom bucura de aerul proaspat

Desigur, suntem constienti, ca nu va fi la fel ca inainte si totodata simtim ca este datoria noastra sa gasim mijloacele necesare ca sederea voastra la “Casa Cartianu” sa fie despre relaxare, timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi si incarcare cu energie pozitiva.

Dorim sa va transmitem ca in contextul actual al prevenirii raspandirii acestei epidemii, in locatia noastra se vor implementa masuri stricte de igiena si se vor face modificari in Regulamentul de Ordine Interioara, pentru ca prioritatea numarul 1 ramane siguranta si sanatatea oaspetilor si a colegilor nostri.

Luam in considerare recomandarile organelor competente si in functie de acestea vom relua activitatea treptat: in prima faza serviciile de cazare, urmand sa deschidem bucataria si terasa de vara, accesul la piscina si spre sfarsitul sezonului, in functie de cum evolueaza situatia, vom servi si in restaurant.

Va prezentam planul nostru si masurile luate, doza de stiri pozitive si siguranta de la “Casa Cartianu”

Terasa de vara

 • Am reorganizat numarul de locuri, astfel Incât sa pastram o distanta Intre mese recomandata de catre autoritati. Capacitatea de servire se va diminua din acest motiv.
 • Va rugam sa va asezati la mese numai când veti vedea semnul – ✅ DEZINFECTAT – Dupa fiecare rezervare vom dezinfecta mesele si scaunele.
 • De asemenea, pentru a reduce transmiterea, pe cât posibil, a obiectelor de la un client la altul si pentru a evita, pe cât posibil, contactul nostru cu acestea vom servi pâinea la portii preambalate individual, sarea si piperul vor fi servite la pliculete de 2 grame, uleiul si otetul de vin le vom servi de asemenea la monodoze.
 • Am inchis momentan toaletele din restaurant pastrand doar zona de igienizare. Pe lânga sapun veti gasi prosopele de unica folosinta si dezinfectant pentru mâini. Va rugam respectati procedura de igienizare a mâinilor Inainte de fiecare masa.
 • Tacâmurile si vesela sunt spalate la temperaturi de 80 de grade In masina profesionala de spalat vase cu autodozare de detergent si cloramina de concentratie recomandata de catre autoritati.
 • Spatiile comune vor fi dezinfectate suplimentar fata de normele de igiena existente. Aceasta dezinfectie se va face cu substante avizate de catre Consiliul National al Biocidelor pentru alimentatia publica si In conformitate cu noile reglementari.
 • Colegii nostri vor purta masti de protectie si manusi la servire. Temperatura fiecaruia va fi monitorizata zilnic si evidentiata Intr-un registru special.
 • La intrarile principale veti regasi covorase Imbibate cu dezinfectant pentru Incaltaminte.
 • In spatiile comune veti gasi cartonase cu mesajul “Daca credeti ca acest spatiu trebuie curatat va rugam dati acest cartonas oricarui din colegii nostri”.

Avem convingerea ca Impreuna vom face lume In care traim acum un loc sigur, sanatos si vom avea grija atât de noi, cât si de cei din jurul nostru.
Speram sa revenim cu vesti bune, cât mai repede posibil. Sa nu uitati ca prioritatea noastra este siguranta, sanatatea si serviciile calitative cu care v-am obisnuit!

Piscina si spatiile de agrement:

 • Am marit plaja pentru sezloange astfel incat sa asiguram o distanta minima recomandata de autoritati.
  Din acest motiv VA RUGAM NU MUTATI SEZLONGURILE SI PASTRATI ZONA DE PLAJA ASA CUM A FOST ORGANIZATA.
 • Locul de joaca vi-l punem la dispozitie in mod gratuit dar utilizarea acestuia se va face doar dupa completarea acordului parental. Veti gasi doze de dezinfectant astfel veti putea dezinfecta jucariile ori de cate ori credeti ca e necesar.
 • Am relocat locul de joaca astfel incat piticii sa fie cat mai aproape de parintii care sunt la piscina sau in terasa.
 • Spatiile comune vor fi dezinfectate zilnic suplimentar fata de normele de igiena existente. Aceasta dezinfectie se va face cu substante avizate de Consiliul National al Biocidelor pentru alimentatia publica.

Important!

 • Tratarea apei din bazinele noastre se face pe baza de clor; dozarea clorului se realizeaza automat, iar concentratia a fost ridicata la valoarea maxima admisa conform legislatiei in vigoare, concentratie care duce la dezactivarea virusului. Ca si pana acum, se vor efectua analize de cel putin 3 ori pe zi privind calitatea apei.
 • Va rugam intrati in bazine de pe covorasul cu dezinfectant.

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic cu mare drag!
* Pentru a avea siguranta rezervarii dvs, va trebui sa asteptam normele ce vor fi impuse de catre Guvernul Romaniei !

to-topto-top